Home » Direct naar: » Rouwarrangement

Een rouwarrangement als laatste eerbetoon

Wilt u een bijzonder rouwarrangement laten samenstellen voor een uitvaart? M&M Flowers helpt u graag om een prachtig laatste eerbetoon samen te stellen. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd en dan is het fijn als er een specialist met u meedenkt. Kom eens langs in onze winkel in Den Haag om de mogelijkheden te bespreken.

 

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van een rouwarrangement eindeloos en kunnen wij deze helemaal naar wens voor u samenstellen. Het is ook mogelijk om bloemen te verwerken in bijvoorbeeld decoraties of rouwbedankjes. Wij zullen uw rouwarrangement met de grootste zorg samenstellen en houden daarbij rekening met uw wensen en budget.

Wij adviseren u graag

U wilt natuurlijk dat de keuze voor een rouwarrangement met veel zorg en respect gemaakt wordt. Het is dan ook belangrijk dat u hier de tijd voor neemt. Bij M&M Flowers overhaasten we dan ook niks en nemen we de tijd om met u mee te denken. Wij kunnen u adviseren over het soort bloemen, de kleuren en de mogelijkheden die wij bieden. Zo kunnen het rouwwerk in een hart of ster gemaakt worden, maar verzorgen wij ook decoratie voor op de uitvaart.

Meer informatie

U kunt een rouwarrangement bestellen in onze winkel, maar u kunt ook online bloemen bestellen. Op onze website vindt u een aantal opties en kunt u kiezen uit diverse formaten en prijsklassen. Wenst u eerst meer informatie over onze bloemenwinkel of heeft u een specifieke wens? Schroom niet om contact op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3858430.