Home » Direct naar: » Online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen

U bent op zoek naar mogelijkheden om snel online bloemen te bestellen? Neem dan eens een kijkje op de website van M&M Flowers en ontdek ons diverse assortiment. Naast onze bloemenwinkel in Den Haag hebben wij namelijk ook een webshop waar u eenvoudig uw favoriete boeketten kunt bestellen.

Diverse assortiment

Wij hebben een enorme passie voor bloemen en houden ons dan ook continu bezig met het verversen van ons aanbod. Zo hebben wij altijd bloemen uit het seizoen in ons assortiment. In onze webshop kunt u online bloemen bestellen. De boeketten zijn verkrijgbaar in diverse formaten en prijsklassen. Hierdoor is er voor iedere gelegenheid en in iedere prijsklasse een passend boeket. U kunt bij ons ook terecht voor grafwerk.

Bloemabonnement

Bedrijven kunnen bij ons een bloemabonnement afsluiten. Wij komen dan wekelijks een verse bos bloemen bij u op kantoor bezorgen. Zo kunt u uw werkplaats op een aangename manier verfraaien en het geeft een professionele, frisse uitstraling. U kunt allereerst een proefpakket afnemen om kennis te maken met onze service.

Nog dezelfde dag geleverd!

Wanneer u online bloemen wilt bestellen, kunt u dus terecht bij M&M Flowers. U kunt tijdens het bestellen uw levering personaliseren door een tekst voor op het kaartje toe te voegen. Verder hoeft u enkel de juiste adresgegevens in te vullen en wij doen de rest. Wanneer u binnen Nederland bestelt, kunt u rekenen op enorm snelle levertijden. Bestelt u namelijk vóór 12.00u, dan leveren wij de bloemen nog dezelfde dag! Bestelt u bloemen die in het buitenland moeten worden geleverd, dan worden deze de volgende dag bezorgd.