Home » Direct naar: » Grafwerk

Grafwerk en rouwboeketten naar wens samengesteld

Bent u op zoek naar mogelijkheden betreffende grafwerk? Dan staan we bij M&M Flowers in Den Haag voor u klaar. Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Daarom nemen wij uw zorgen betreffende het bloemwerk graag uit handen. Wij stellen uw rouwwerk samen zoals u dat wenst. Op onze website kunt u al een aantal rouwarrangementen bekijken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

 

Maak uw wensen bij ons kenbaar

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden betreffende grafwerk zeer uiteenlopend. Vroeger werd er alleen een bloemstuk samengesteld, terwijl we tegenwoordig ook steeds vaker zien dat bloemen worden verwerkt in decoratie en rouwbedankjes. M&M Flowers is gespecialiseerd in grafwerk en rouwboeketten. U hoeft ons enkel te laten weten wat uw voorkeuren zijn en ons een budget te geven. Ook is het mogelijk om uw bloemstuk in een bepaalde vorm te bestellen, zoals een ster- of hartvorm. Zo kunt u een rouwwerk samenstellen dat past bij het afscheid en eer doet aan uw band met de overledene. Wij kunnen vervolgens snel en vakkundig de juiste kleuren en bloemen bij elkaar zoeken om een prachtig boeket samen te stellen.

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden van grafwerk zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-3858430. Woont u in de omgeving van Den Haag, dan kunt u natuurlijk ook even bij ons naar binnen lopen. U kunt dan meteen inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in ons portfolio. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.