Home » Direct naar: » Bruidswerk

Uw bruidswerk compleet verzorgd door M&M Flowers

Nog even en dan is het zover: jullie lang gekoesterde droom komt uit. Jullie gaan trouwen! Uiteraard willen jullie dat de dag perfect verloopt en dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Kiest u voor M&M Flowers, dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen meer te maken over het bruidswerk.

Bloemstukken zijn de finishing touch van uw bruiloft

Weet u precies wat en hoe u het bruidswerk wilt hebben? Wilt u bijvoorbeeld dat de bloemen aansluiten bij de jurk, de locatie of zelfs de taart? Of heeft u misschien nog totaal geen idee van wat u mooi vindt? In beide situaties helpen wij u graag verder. Samen met u creëren we de finishing touch met bloemen en bloemstukken en denken we mee om jullie droom te realiseren. De mogelijkheden van bruidswerk zijn immers zeer divers en daarom maken wij altijd bloemstukken in opdracht. Zo sluit het geheel aan bij uw wensen en eisen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Corsages op houder of met een magneet
  • Tafeldecoratie
  • Autoversiering
  • Bruidsboeket
  • Aankleding van de trouwlocatie

Uw wensen vertaald

U kunt uw bruidswerk met een gerust hart aan M&M Flowers overlaten. Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring in het bloemschikken, we hebben ook een enorme passie voor bloemen en decoratie. Wij vertalen uw wensen met veel plezier naar een uiteindelijk bloemstuk, of het nu gaat om tafeldecoratie of decoratie voor de auto. Bent u enthousiast en wilt u meer informatie over de eindeloze mogelijkheden? Loop dan binnen in onze bloemenwinkel in Den Haag of neem telefonisch contact op: 070-3858430.