Home » Direct naar: » Bloemenwinkel Den Haag

Bloemenwinkel in Den Haag

Bij M&M Flowers vindt u bloemen voor allerlei gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan bruidswerk, rouwarrangementen en kleinere boeketten. Dankzij ons ruime assortiment is er voor iedere gelegenheid een passende oplossing. Onze bloemenwinkel in Den Haag weet zich te onderscheiden door continu lage prijzen aan te bieden.

 

Een boeket naar wens

Wij zijn van mening dat u voor hoge kwaliteit niet altijd een hoge prijs hoeft te betalen. Wij bieden dan ook altijd betaalbare boeketten aan in onze winkel. Wilt u een boeket naar wens laten samenstellen? Dat is geen enkel probleem. In de bloemenwinkel in Den Haag nemen we de tijd om naar uw wensen te luisteren. Laat ons weten welk formaat u wenst, wat uw favoriete kleuren zijn en wat uw budget is. Vervolgens zullen wij een prachtig boeket voor u samenstellen dat voldoet aan uw wensen. Op onze website vindt u al een kleine impressie van de mogelijkheden.


Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het grotere bloemwerk. Wij maken van uw trouwdag een echt feest met prachtige decoratie, tafelversiering en natuurlijk de corsages. Uiteraard maken wij al het bruidswerk op basis van uw wensen en ideeën.

Passie voor bloemen

In onze bloemenwinkel in Den Haag staat de passie voor bloemen centraal. Dat merkt u aan alles; onze prettige service en klantvriendelijkheid, maar ook aan het feit dat wij altijd graag met u meedenken om het beste eindresultaat te realiseren. Vooral bij bruidswerk en rouwarrangementen is het fijn als u kunt rekenen op deskundig advies. Loop dan ook gerust eens bij ons binnen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Voor vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken: 070-3858430.